Δικηγόρος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τις τρεις γάτες του

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Οι Spongecake, Donut και Mocha είναι γάτες και γυρίζουν τον κόσμο.

Γιατί ο Νταν Νγκούγιεν και η σύζυγός του θεωρούν μέλος της οικογένειας τα τρία κατοικίδια, οπότε δεν μπορούσαν να λείπουν από τα ταξίδια τους.

Ο δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη ανεβάζει στο TikTok τις περιπέτειες με τις τρεις γάτες και τα βίντεο του έχουν εκατομμύρια views. Μέχρι στιγμής έχουν επισκεφθεί δέκα μέρη στις ΗΠΑ και την Ευρώπη- μεταξύ άλλων το Παρίσι, το Μιλάνο και τη Βενετία. 

Ο Νταν Νγκούγιεν εξήγησε στο ΒBC ότι πρώτα εκπαίδευσε τις γάτες του και μόλις αυτές άρχισαν να εξοικειώνονται με τις μετακινήσεις, τότε το ζευγάρι άρχισε να παίρνει τα τρία ζώα στις διακοπές του. «Απλά δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε να ταξιδεύουμε χωρίς αυτές. Έχουν γίνει οικογένειά μας και είναι στην πραγματικότητα είναι σχετικά εύκολο. Νομίζω έχουν συνηθίσει τόσο στο ταξίδι, που απλά κοιμούνται σε όλη τη διαδρομή», εξηγεί ο δικηγόρος.

Ερωτηθείς ποιο ήταν το αγαπημένο μέρος των κατοικίδιων, εκτίμησε ότι ήταν η Βενετία, καθώς φαίνονται γοητευμένες. Ο κόσμος συνήθως αντιδρά με έκπληξη, μεταξύ άλλων, όταν τους βλέπει με τις γάτες. «Είναι αληθινές;», τον ρωτούν πολύ συχνά, παραδέχεται.Μια γάτα μπορεί να εκπαιδευθεί, επισημαίνει ο δικηγόρος, αλλά τονίζει ότι αυτό πρέπει να γίνει με ασφαλή τρόπο. «Η εκπαίδευση πρέπει να είναι σταδιακή, να είναι ασφαλής και η γάτα σας πρέπει να νιώθει άνετα μαζί σας», υπογραμμίζει.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -