Δήμος 3Β: Εκδήλωση παρουσίασης γλυπτού «Ο Νοτιάς»

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σας προσκαλεί στην εκδήλωσης παρουσίασης του γλυπτού – «Ο Νοτιάς» του καλλιτέχνη Iacopo Capone – Doumas την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 18:30 στην παραλία Βουλιαγμένης έναντι της εισόδου της Πλαζ Astir.
Πρόκειται για ένα μοναδικό γλυπτό μπρούντζινης κατασκευής φτιαγμένο αποκλειστικά για το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Το έργο συμβολίζει τη κουλτούρα της θάλασσας, της Βουλιαγμένης και του αθλητικού πνεύματος της πόλης μας.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει δεξίωση στο Island Athens Riviera. Παρακαλώ ενημερώστε για την παρουσία σας έως τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο press@vvv.gov.gr.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -