ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Δύο έξυπνα παγκάκια στην πλατεία του δήμου

Τα έξυπνα φουτουριστικά παγκάκια του Δήμου Αγίας Παρασκευής διαθέτουν θύρες USB, έξυπνο φωτισμό και σύνδεση στο διαδίκτυο με 4G Wi-Fi.

Τα δύο ολοκαίνουρια «smart» ηλιακά παγκάκια που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή αποτελούν ένα τεχνολογικό βήμα, πιο κοντά στις απαιτήσεις του μέλλοντος.Με μέριμνα της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών εγκαταστάθηκαν πριν λίγες μέρες στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας της πόλης, τραβώντας τα βλέμματα με το design τους, ενώ είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις ανάγκες βιώσιμων πόλεων που σέβονται το περιβάλλον. Χρησιμοποιούν ανανεώσιμη πηγή ενέργειας μέσω ηλιακών πάνελ, υποστηρίζουν τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών με θύρες USB ή και ασύρματα, ενώ διαθέτουν έξυπνο φωτισμό και σύνδεση στο διαδίκτυο με 4G Wi-Fi. Παράλληλα τα ηλιακά παγκάκια δίνουν στιλ στον χώρο, αφού με την έλευση της νύχτας ανάβουν σε διάφορα χρώματα.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση της δημοτικής αρχής καθώς εκτός από τις συνηθισμένες τους λειτουργίες καλύπτουν και άλλες πρακτικές ανάγκες, προσφέροντας περισσότερες υπηρεσίες στους δημότες και τους επισκέπτες της Αγίας Παρασκευής.Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κινήσεων που προωθούνται το τελευταίο διάστημα (μετά και την αντικατάσταση που έγινε στα ξύλινα παγκάκια που βρίσκονται εντός της κεντρικής πλατείας) με στόχο την ολική αναμόρφωση του χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιες κινήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν και σε άλλες πλατείες της περιοχής.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button