Δήμος Αρταίων: Ειδική άσφαλτος μείωσε την θερμοκρασία του οδοστρώματος

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μειώνει την θερμοκρασία της ασφάλτου ο Δήμος Αρταίων σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το μικροκλίμα σε περιοχές του Δήμου.

Το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα που αναμένεται να επεκταθεί στους περισσότερους δρόμους της πόλης δίνει αποτέλεσμα σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν.

Για την επίτευξη του στόχου μείωσης της θερμοκρασίας της ασφάλτου, ο Δήμος Αρταίων προχώρησε στην τοποθέτηση ενεργειακού ψυχρού υλικού. Πρόκειται για μία αντανακλαστική επίστρωση ασφάλτου που συμβάλλει στη μείωση των υψηλών θερμοκρασιών.Δήμος Αρταίων οδόστρωμαΤο υλικό σε αυτή την φάση του πιλοτικού έργου, τοποθετήθηκε στις οδούς Ορλάνδου, Βασ. Κωνσταντίνου, Παρηγορητρίας, Αποκαύκου, Παλαιολογίνης, Γεωργίου Παπαγεωργίου, Νικηφόρου Αγγέλου, Δαμ. Στουδίτου, Μακρυγιάννη, Αμβρακίας και Μπιζανίου, ενώ όπως προαναφέραμε αναμένεται να ενταχθούν στο έργο και άλλοι δρόμοι.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -