Δήμος Χερσονήσου: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων: «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και διοργανώνει μουσική εκδήλωση – συναυλία με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου, την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πάρκο Παναγιωτάκη, στην Επισκοπή με ώρα προσέλευσης 19:30’.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν έργα από τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου:

  • Μικρό Συμφωνικό Σύνολο
  • Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής – Πολυφωνική Χορωδία
  • Σύνολο Hard Rock Μουσικής
  • Σύνολο Μπουζουκιών

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -