ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΠΑΙΔΙ

Δήμος Χίου: Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής – φωτογραφίας

Τα σχολεία της Χίου συμμετέχουν στο: Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής – φωτογραφίας εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης φιλικών προς το περιβάλλον

Ο Δήμος Χίου θέλοντας να μεταδώσει το μήνυμα της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και της υιοθέτησης εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης φιλικών προς το περιβάλλον, συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2020).

Σε αυτό το πλαίσιο,απευθυνόμαστε στην μαθητική κοινότητα γνωστοποιώντας την πραγματοποίηση μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής-φωτογραφίας.

Καλούμε, λοιπόν, τους μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ Δημοτικού και Α’, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό ζωγραφικής στις διευθύνσεις των σχολικών τους μονάδων, ενώ για τους μαθητές Λυκείου ισχύει διαγωνισμός φωτογραφίας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους στους διευθυντές των σχολείων τους αντίστοιχα.

Η θεματολογία των διαγωνισμών είναι η Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους (Zero-emissionmobilityforall) και το σύνθημα Μετακινήσου υπεύθυνα.

Το χρονικό πλαίσιο διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2020.


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button