Δήμος Χίου: Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής – φωτογραφίας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Τα σχολεία της Χίου συμμετέχουν στο: Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής – φωτογραφίας εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης φιλικών προς το περιβάλλον

Ο Δήμος Χίου θέλοντας να μεταδώσει το μήνυμα της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και της υιοθέτησης εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης φιλικών προς το περιβάλλον, συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2020).

Σε αυτό το πλαίσιο,απευθυνόμαστε στην μαθητική κοινότητα γνωστοποιώντας την πραγματοποίηση μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής-φωτογραφίας.

Καλούμε, λοιπόν, τους μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ Δημοτικού και Α’, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό ζωγραφικής στις διευθύνσεις των σχολικών τους μονάδων, ενώ για τους μαθητές Λυκείου ισχύει διαγωνισμός φωτογραφίας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους στους διευθυντές των σχολείων τους αντίστοιχα.

Η θεματολογία των διαγωνισμών είναι η Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους (Zero-emissionmobilityforall) και το σύνθημα Μετακινήσου υπεύθυνα.

Το χρονικό πλαίσιο διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -