ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Γλυφάδας: Ο νυχτερινός φωτισμός του νέου πεζόδρομου στο Γκολφ

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί το σύνολο του έργου του πεζόδρομου που θα αγκαλιάζει περιμετρικά το Γκολφ Γλυφάδας. 

Οι δημοτικές αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το δίκτυο φωτισμού που εγκατέστησαν με καινούργια φώτα LED νέας γενιάς σε μια περιοχή που, όπως αναφέρουν, ήταν σκοτεινή κι «εγκαταλειμμένη».

Όπως επίσης αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, ο πεζόδρομος στην Κωνσταντίνου Καραμανλή έγινε όπως δημιουργήθηκε ο ανάλογος και στην εξωτερική πλευρά της Γλυφάδας (από Τσιτσάνη μέχρι Κανδρή).Οι άνθρωποι του Δήμου σχεδίασαν από την αρχή όλη την υποδομή, έστρωσαν καινούργιο «δάπεδο», φύτεψαν πολλά νέα δέντρα, εγκατέστησαν σύγχρονο δίκτυο φωτισμού, με καινούργια φώτα LED τελευταίας γενιάς. Και καταλήγουν λέγοντας πώς όταν ολοκληρωθεί το έργο στο Γκολφ, θα παραδοθεί στους κατοίκους μια από τις πιο όμορφες διαδρομές για βόλτα και αναψυχή.


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button