ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Γλυφάδας: Βιβλία και παιχνίδια μοίρασε ο Άγιος Βασίλης στα παιδιά

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης ήρθε στο Δήμο Γλυφάδας, με το σάκο του γεμάτο βιβλία και παιχνίδια, που μοίρασε σε δεκάδες παιδιά.

Η ζεστή του αγκαλιά χώρεσε τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους του, που φωτογραφήθηκαν μαζί του και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Στην επιβλητική του πολυθρόνα, υπό τους ήχους των χαρούμενων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που ακούγονταν από τα ηχεία, έμεινε επί ώρες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, κλείνοντας με τον πιο αισιόδοξο τρόπο τον κύκλο διανομής προϊόντων στις αδύναμες οικογένειες και τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου Γλυφάδας. Έναν κύκλο, που ξεκίνησε φέτος δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι με άνεση και να μη δημιουργηθεί συνωστισμός.

Γλυφάδα

«Εύχομαι πρώτα από όλα να έχουμε υγεία. Έπειτα, να μην υπάρχει στο μέλλον ανάγκη για δημοτικές κοινωνικές δομές. Να μην υπάρχει δηλαδή κανένας συνάνθρωπός μας που δυσκολεύεται να τα φέρει εις πέρας, να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Όσο όμως υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Θα κάνουμε κάθε χρονιά ακόμα πιο ισχυρό το δίχτυ προστασίας που έχουμε απλώσει για να στηρίξουμε κάθε κάτοικο της Γλυφάδας μας», επεσήμανε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, που συντόνισε τη δράση αυτή, με ευσυνειδησία και πολλή αγάπη.

Γλυφάδα

Πρόσθεσε λέγοντας: «Όσοι πιστεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων, ξέρουν ότι ο Άγιος Βασίλης έρχεται πάντα, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Έτσι και σήμερα ήταν εδώ, μαζί μας, για να μοιράσει δώρα και χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους και να μεταφέρει αισιόδοξα μηνύματα σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε όλους όσοι κινητοποιήθηκαν -και ήταν πάρα πολλοί φέτος- για να γεμίσουν τα σπίτια της Γλυφάδας μας με χαρά τις άγιες αυτές μέρες».Γλυφάδα

«Περισσότεροι από 2.000 πολίτες πλέον είναι εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές μας δομές (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, κλπ.) και οι διανομές προϊόντων για τις ημέρες των εορτών ξεκίνησαν φέτος πολύ νωρίς για να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός. Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, προσφέραμε τα αγαθά αυτά είτε στο κοινωνικό παντοπωλείο κατόπιν ραντεβού είτε με κατ’ οίκον διανομή για τις ευπαθείς ομάδες. Ευχαριστώ θερμά την υπεύθυνη της δημοτικής μας αρχής Λένα Δεναξά για τον συντονισμό του εγχειρήματος και όλους τους εργαζομένους και τους εθελοντές μας, που φροντίζουν να λειτουργούν όλα στην εντέλεια και να μην λείψουν τα βασικά αγαθά από κανένα σπίτι της πόλης μας που υπάρχει ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους όσοι έκαναν δωρεές αυτή την περίοδο», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

 

 

 

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button