Δήμος Ηλιούπολης: Το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη παίρνει το δημοτικό θέατρο

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη θα φέρει πλέον το δημοτικό θέατρο της Ηλιούπολης.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο, μετά την πρόταση που έκανε ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, ώστε να τιμηθεί η μνήμη και η προσφορά του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη.

Η ονοματοδοσία θα γίνει το Σάββατο 9 Απριλίου, με ειδική εκδήλωση που θα περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, εμπλουτισμένα με κείμενα και εικόνες από τη ζωή του.

Η παρουσίαση και η αφήγηση θα γίνει από τον ηθοποιό Γρηγόρη Βαλτινό και θα συμμετέχουν ο Παναγής Μπαρμπάτης στο πιάνο, ο Δημήτρης Λίβανος στο μπουζούκι, ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος, η σοπράνο Ελένη Δαβού και οι τραγουδιστές Βασίλης Λέκκας και Χρυσούλα Στεφανάκη.

«Αποδίδουμε φόρο τιμής στον Μίκη, τον δικό μας Μίκη, που πέρασε στην αιωνιότητα και που μας ένωσε με τη μουσική του, μας πρόσφερε κοινωνικά ερεθίσματα και συναισθήματα και χάραξε για πάντα την ύπαρξη του στην καρδιά και την ψυχή μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -