Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Εκδήλωση με θέμα «Μητέρα και παιδιά – Η ζωή Μετά»

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Μητέρα και παιδιά – Η ζωή Μετά – Το άγχος  της ανατροφής των παιδιών/ Πρακτικές εναρμόνισης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής», την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18.00, στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό RISE CLUB με ομιλητές τους:

  • Dr Όλγα Παπαδογεωργάκη (Hr Professional Career Trainer and Development, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού Rise Club), “Γυναίκες και επιστροφή στην Εργασία
  • Dr Ανδρόνικος  Καλλίρης (Μεταδιδακτορικός Καθηγητής ΕΚΠΑ, Σύμβουλος Εκπαίδευσης, Γραφείο διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πειραιώς), “Μονοπάτια σταδιοδρομίας γυναικών σε μία ευμετάβλητη εποχή».
  • Θα γίνει επίσης παρουσίαση του έργου του Rise Club, από την Ιφιγένεια Καρανάσιου, Πρόεδρο και Ιδρύτρια του Οργ/σμού.

Για την είσοδο του κοινού στις αίθουσες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού είναι απαραίτητα:

  • Η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε πιστοποιητικού νόσησης
  • Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας και
  • Η χρήση μάσκας

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -