Δήμος Πειραιά & 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης Πειραιά μια μεγάλη αγκαλιά για τον μικρό Άγγελο

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Το 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης Πειραιά είναι από τα πιο δραστήρια σχολεία και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πρόσφατα, με την κινητοποίηση τους κατάφεραν να στηρίξουν οικονομικά τον μικρό Άγγελο, τον 14χρονο μαθητή του σχολείου τους, που διαγνώστηκε με καρκίνο στο οστό του χεριού του και ακρωτηριάστηκε. 

Δήμος Πειραιά & 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης Πειραιά μια μεγάλη αγκαλιά για τον μικρό Άγγελο

Έπειτα από αυτήν την κινητοποίηση, ο Δήμος Πειραιά στήριξε τον Άγγελο που ζει με την μητέρα του (είναι μονογονεϊκή οικογένεια) με το ποσό των 6.000 ευρώ. Την απόφαση ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 24 Μάϊου 2023. Ο κ. Μώραλης είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα για να ενημερωθεί για τις ανάγκες του παιδιού και ενημέρωσε στη συνεδρίαση ότι: “ο Δήμος Πειραιά θα παρακολουθεί την πορεία του παιδιού για την αποκατάσταση του και για ότι ακόμη χρειαστεί θα είναι δίπλα του”.

Αξίζει να σημειωθεί, η μεγάλη ανταπόκριση του συνόλου των συμπολιτών μας, όπου ο καθένας ξεχωριστά και αθόρυβα στήριξε με ότι ποσό μπορούσε τη μητέρα και τον μικρό Άγγελο, αλλά και Σύλλογοι Γονέων άλλων σχολείων που ανταποκρίθηκαν ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης Πειραιά, η Πρόεδρος του κα Μαρία Περδικούρη και όλα τα μέλη του ΔΣ, αποδεικνύουν συνεχώς τον ενεργό ρόλο που πρέπει να διαδραματίζουν αυτοί οι σύλλογοι στην κοινωνία.

Ενεργοποιούν διαρκώς τους γονείς, τους μαθητές αλλά και ολόκληρο το Δήμο Πειραιά (όταν είναι αναγκαίο απευθύνονται και σε όλη την χώρα) για θέματα που σχετίζονται με το παιδί και την παιδεία.

*Το BestNews.GR αναδεικνύει τέτοια φωτεινά παραδείγματα, “λαμπάδες” της κοινωνίας μας που όπως και όπου κι αν σταθούν, το φως τους πάντα θα πηγαίνει προς τα πάνω! Θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ο Γυμνασίου Καλλίπολης Πειραιά.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -