ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΠΑΙΔΙ

Δήμος Πειραιά: «Piraeus Sports Camp» δωρεάν για τους μαθητές της πόλης για 7η χρονιά

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το καλοκαιρινό αθλητικό πρόγραμμα «Piraeus Sports Camp», στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα γι’ ακόμη ένα καλοκαίρι, να απασχοληθούν δωρεάν με ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, ενώ θα συμμετέχουν σε παιδαγωγικά παιχνίδια.

Το 7ο «Piraeus Sports Camp» ξεκινάει τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Πειραιά. Η αθλητική αυτή δράση θα διεξαχθεί με την τήρηση όλων των ισχυόντων μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή διασποράς του covid-19.

Οι εγγραφές ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Ο Πειραιάς είναι από τις ελάχιστες πόλεις στην Ελλάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο δωρεάν καλοκαιρινά camps, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της πόλης να απασχοληθούν δημιουργικά με αθλητικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες. Το «Piraeus Sports Camp» αποτελεί έναν εξαιρετικά επιτυχημένο αθλητικό θεσμό για τον Δήμο Πειραιά, καθώς στα έξι χρόνια διεξαγωγής του, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 5.000 μαθητές της πόλης μας. Επιθυμία μας είναι –ειδικά μετά από μια περίοδο με περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας-να ζουν τα παιδιά όμορφες στιγμές, να χαμογελούν, να κοινωνικοποιούνται και να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού και για τον λόγο αυτό, θα διοργανώσουμε ακόμα περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες στην πόλη μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν θα ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση χωρίς την πολύτιμη υποστήριξή τους».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Ιωσήφ Βουράκης,  δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνουν το «7ο Piraeus Sports Camp». Αφορά παιδιά δημοτικού σχολείου, στα οποία και δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, μέσα από τις δημοτικές δομές του Δήμου Πειραιά. Το φετινό  “7ο PIRAEUS SPORTS CAMP” έχει μία ιδιαίτερη σημασία για όλα τα παιδιά, τα οποία λόγω της πανδημίας περιόρισαν σημαντικά τις δραστηριότητες τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που όπως πάντα βρίσκεται δίπλα μας και υποστηρίζει τις δράσεις του Ο.Π.Α.Ν.».

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί το 7ο Piraeus Sports Camp, είναι οι εξής:

1.Κλειστό γυμναστήριο Π. Σαλπέας(Ακτή Ξαβερίου 1)

Μπάσκετ – Βόλεϊ̈ – Παιδαγωγικά́ παιχνίδια

2.Κλειστό γήπεδο Καμινίων (Μουτσοπούλου & Υμηττού)

Μπάσκετ – Βόλεϊ̈ – Ποδόσφαιρο Σάλας

3.Θεμιστόκλειο Στάδιο(Υπαπαντής 124)

Στίβος – Μπάσκετ – Χορός – Αυτοάμυνα

4.Βοτσαλάκια

Ποδόσφαιρο 5×5

Περίοδοι Camp:

Α΄ : 12 – 16/7

Β΄ : 19 – 23/7

Ώρες Camp:

08:30-08:45 Προσέλευση παιδιών

09:00-13:30 Δραστηριότητες

14:00-14:15 Αναχώρηση παιδιών

Εγγραφές:

Τα σημεία εγγραφών (καθημερινά 10:00-14:00 έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της περιόδου):

Α’ Δημοτική Κοινότητα – Λ. Χατζηκυριακού 89 & Κλεισόβης – 210 4599957

Β’ Δημοτική Κοινότητα – Δραγάτση 1A – 210 4220064

Δ’ Δημοτική Κοινότητα – Σπυρίδωνος, Πρώην Στρατόπεδο Παπαδογιωργή – 210 4827026

Ε’ Δημοτική Κοινότητα – Καλλέργη 142 – 210 4622589

Πλαζ Βοτσαλάκια- Καραγεώργη Σερβίας 6, Καστέλλα – Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος»  – 210 4136355 (ωράριο εγγραφών 10.00-13.00)

Προϋποθέσεις και παροχές

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητα: Βεβαίωση Υγείας από Παιδίατρο και Test Covid την πρώτη ημέρα παρουσίας στο Αθλητικό Κέντρο.

Οι παροχές για όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν είναι: t-shirt Camp,  νερό, φρούτο, βεβαίωση συμμετοχής.

Κάθε παιδί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε μια μόνο περίοδο. Για την εγγραφή, χρειάζεται ο κηδεμόνας να προσκομίσει λογαριασμό ρεύματος ή τηλεφώνου. Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. του Ο.Π.Α.Ν.:

210-4137-708

210-4177-389

210-4136-355

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button