ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Σοφάδων: Κάδος Συλλογής Ηλεκτρικών Συσκευών

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Σοφάδων προχώρησε στην τοποθέτηση  κάδου συλλογής μεγάλων και μικρών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Ο κάδος είναι τοποθετημένος στο αμαξοστάσιο του Δήμου Σοφάδων.

Οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν οποιαδήποτε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή που μπαίνει στην πρίζα ή λειτουργεί με μπαταρία, συμβάλλοντας έτσι στο περιορισμό της αυθαίρετης εναπόθεσής τους, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον. Μπορούν να μεταφέρουν οι ίδιοι τις συσκευές στον κάδο, όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση, σε μέρα και ώρα που θα έχει καθοριστεί, κατόπιν συνεννοήσεως με το Τμήμα Περιβάλλοντος, ώστε να υπάρχει αρμόδιος υπάλληλος για την παραλαβή των συσκευών. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Τμήματος Περιβάλλοντος για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών είναι: 2443353238 (υπεύθυνη κα Καλοστύπη).

Ευελπιστούμε ότι οι συνδημότες μας θα αγκαλιάσουν και αυτή την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, καθώς  η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί ευχολόγιο, αλλά καθημερινό στοίχημα.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button