ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Σύρου: Διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Στο πλαίσιο της Εθνικής μας Επετείου και της έναρξης των εκδηλώσεων στο νησί για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πρόκειται να πραγματοποιήσει διαδικτυακές εκδηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου (www.syros-ermoupolis.gr) καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος είναι η ανάδειξη αφενός της ένδοξης δράσης του Ελληνικού Επαναστατικού Στόλου κατά την Επανάσταση του 1821 και αφετέρου ο πολύπλευρος ρόλος και προσφορά της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού στην Ελληνική Κοινωνία.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00 μεσημβρινή θα προβληθεί video της Φιλαρμονικής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με την επιμέλεια της Αρχιμουσικού του Δήμου κας Αλίς Λαμπάρς. Στη συνέχεια στις 18:00 θα ακολουθήσει η ομιλία του Πλωτάρχη (Ο) Παναγιώτη Γέροντα ΠΝ, Ιστορικού Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού, με θέμα “Το Πολεμικό Ναυτικό 1821-1862”, και στις 18:20 οι επετειακές διαδικτυακές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με ξενάγηση της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού από τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Διαμαντάκη Πλοίαρχο του Π.Ν.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button