ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επιπλέον 20 τόνοι βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές

Στο πλευρό των πληγέντων της Εύβοιας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Τις προηγούμενες ημέρες αναχώρησαν επιπλέον είκοσι τόνοι βοήθειας για τις πυρόπληκτες περιοχές στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο κεντρικός δήμος για την υποστήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τις φωτιές.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα σταματήσει ποτέ να σκέφτεται και να βοηθάει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται», υπογράμμισε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ευχαριστώντας παράλληλα δημότες, συλλόγους, φορείς αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα για τη συλλογή βοήθειας.Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχε προηγηθεί η αποστολή άλλων περίπου 30 τόνων με διάφορα είδη που είχαν καταγραφεί ως αναγκαία για την έμπρακτη στήριξη των δήμων και των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για δράσεις Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Μωϋσίδη, η συλλογή βοήθειας συνεχίζεται καθημερινά, καθ’ όλο το 24ωρο, στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button