Δήμος Βέροιας: Πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς θα υλοποιήσει από την Κυριακή 7/11/2021 έως και το Σάββατο 13/11/2021 ο Δήμος Βέροιας, στο δημοτικό κτηνιατρείο.

Ο Δήμος Βέροιας καλεί τους δημότες που επιθυμούν να συμβάλουν στη στείρωση ενός αδέσποτου ζώου να επικοινωνήσουν με το Δημοτικό Κτηνιατρείο στο τηλέφωνο 2331071336, να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό kampouroglou@veria.gr, να το αναφέρουν από το android ή iOS κινητό τους μέσω της εφαρμογής app «ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» ή να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων φιλοζωικών σωματείων.

Η στείρωση των αδέσποτων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του δημοτικού κτηνιατρείου, στο Ταγαροχώρι, με τη συμβολή των εθελοντών της γερμανικής φιλοζωικής οργάνωσης Tierinsel Umut Evi e.V., της εθελόντριας Γερμανίδας κτηνιάτρου Dr. Melanie- Elisabeth Stehle του επιστημονικά υπεύθυνου δημοτικού κτηνίατρου, των υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Βέροιας και των συνεργαζόμενων φιλοζωικών συλλόγων «Σύλλογος Ζωόφιλων ΖΩ.Η» και «Κιβωτός Ελπίδα».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -