Δίνουμε αίμα. Πάμε μαζί! Δωρεάν μετακινήσεις από την Beat!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ο φόβος για την εξάπλωση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει σημαντική μείωση των αποθεμάτων αίματος και την συμμετοχή σε αιμοδοσίες, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Μία πολύ όμορφη κίνηση από την Beat, έρχεται να βοηθήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες και να κάνει πιο εύκολη και οικονομική την μετάβαση τους σε σημεία αιμοδοσίας.

Διαβάστε εδώ που μπορούμε να δώσουμε αίμα με ασφάλεια!!

Η ανακοίνωση της Beat:

Όταν όλοι και όλα πρέπει να μείνουν ακίνητα, ίσως εσύ μπορείς να κάνεις #MiaKinisiPouMetraei

Γιατί υπάρχει μόνο ένας καλός λόγος για να βγεις από το σπίτι αυτή τη στιγμή: Για να δώσεις αίμα. Κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να το κάνεις όσο πιο εύκολα γίνεται.

Πλέον δε χρειάζεται να πας σε νοσοκομείο για αιμοδοσία! Οι αιμοδοσίες των νοσοκομείων μεταφέρονται σε δημόσιους χώρους σε όλους τους Δήμους, από το Εθνικό Κέντρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ. Το Bloode, ως αρωγός αυτής της προσπάθειας, έχει αναλάβει την ενημέρωση των πολιτών για την αιμοδοσία κατά την περίοδο της πανδημίας. Το Bloode είναι η πρώτη ψηφιακή κοινότητα εθελοντών αιμοδοτών, και σου δείχνει δρόμο ώστε να δώσεις αίμα σε ένα από αυτά τα σημεία, κοντά σου.

Εμείς στο Beat ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους για να σε μεταφέρουμε όσο το δυνατόν πιο άνετα (και δωρεάν!) στο κέντρο αιμοδοσίας της περιοχής σου, απορροφώντας το κόστος μετάβασης κι επιστροφής.

Για να μετακινηθείς για αιμοδοσία, φρόντισε να έχεις μαζί σου τη βεβαίωση κίνησης Β1 (μετακίνηση για ιατρικούς λόγους) ή να έχεις στείλει το σχετικό μήνυμα στο 13033.

Η ανάγκη για αίμα δε σταματά! Επικοινώνησε με την ομάδα του Bloode, μάθε όλες τις λεπτομέρειες και δώσε κι εσύ αίμα εκτός νοσοκομείων στη διάρκεια της πανδημίας του covid-19.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -