Διόδια: Νέα παράταση για τη δωρεάν διέλευση – Μέχρι πότε ισχύει

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Παράταση έως το πρωί της Τετάρτης δόθηκε στη δωρεάν διέλευση όλων των οχημάτων από τα διόδια στον Ε65 και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό κόλπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η δωρεάν διέλευση όλων των οχημάτων από τα διόδια στον Ε65 και στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, μαζί με τα πλευρικά διόδια, παρατείνεται έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, με εντολή του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού Νίκου Ταχιάου.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το υπουργείο, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας λόγω των επιπτώσεων από την κακοκαιρία Daniel, έχει δοθεί νέα παράταση για το ίδιο διάστημα, και στη δωρεάν διέλευση από τα διόδια για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, στα διόδια της Εγνατίας οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια οδό και κατά μήκος της Ιονίας οδού, ανεξαρτήτως κατευθύνσεως.

Όπως συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή όλων των διελεύσεων από τα διόδια. Το κόστος αναλαμβάνει το Δημόσιο, όπως προβλέπεται στις συμβάσεις παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί νέα παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -