ΒΙΒΛΙΑ

Δωρεάν παράδοση βιβλίων από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και την ACS

Τα καλά νέα ήρθαν από τη Βέροια! Μία αναγνώστριά μας, η Ασπασία, μας έστειλε το θετικό νέο από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, όπου σε συνεργασία με την ACS, παραδίδουν δωρεάν βιβλία κατ οίκον!

Μια εξαιρετική βιβλιοθήκη, που στο παρελθόν την έχουμε επισκεφθεί και πραγματικά μας έχει μαγέψει!

Ένα στολίδι στην Βέροια και παράδειγμα προς μίμηση για όλη τη χώρα! Οι δημόσιες βιβλιοθήκες είναι πολύ σημαντικές και η ύπαρξη τους υποδηλώνει την ύπαρξη ενός μορφωμένου πληθυσμού!

Έτσι τώρα που οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες… η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας πηγαίνει στα μέλη της, αφού δυσκολεύονται να έρθουν εκείνα σ’ αυτήν!

Λόγω των έκτακτων μέτρων λοιπόν για την αντιμετώπιση του κορωνoϊού και με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε. θα αναλάβει τη δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ΄ οίκον αποκλειστικά για τα μέλη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, που κατοικούν στη Βέροια.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι παραλήπτης του βραβείου «Πρόσβαση στη Γνώση 2010» από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates Foundation. Έχει 35.112 εγγεγραμμένα μέλη, παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα (το 2019 δάνεισε 144.406 τεκμήρια) και διαθέτει μία πλούσια συλλογή 160.000 τεκμηρίων.

Η όλη διαδικασία θα γίνει τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής. Κάθε μέλος μπορεί να δανειστεί έως 3 βιβλία. Ημερομηνία επιστροφής ορίζεται η ημερομηνία επαναλειτουργίας της βιβλιοθήκης όταν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier για τη σπουδαία κοινωνική της προσφορά, συνεισφέροντας ενεργά στην εξυπηρέτηση των αναγκών του αναγνωστικού κοινού.

Για δανεισμό βιβλίων, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας τηλεφωνικά στο 2331024494 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας  https://www.libver.gr/bookdelivery/ και http://www.libver.gr   email:info@libver.gr


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button