ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Δωρεάν παροχή γευμάτων σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών

Σισίτια για 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών για χρονικό διάστημα δύο μηνών εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής, μέσω προσφοράς της εταιρίας Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ.

Την πλήρη παροχή σίτισης σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών διασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής, από τα μέσα της Μεγάλης εβδομάδας και για δύο μήνες, αξιοποιώντας προσφορά της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος του ΔΣ του Γηροκομείου, Ζώης Κολιός, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, η οποία ανέλαβε -εν μέσω κορονοϊού- την πλήρη παροχή της σίτισης με μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, πλήρως προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

Η Περιφέρεια αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων“, ανέφερε ο κ. Πατούλης και ευχαρίστησε την εταιρεία, που με την προσφορά της ενισχύει τον κοινό αγώνα “Να αναπτύξουμε ένα δίχτυ προστασίας για τον ευάλωτο πληθυσμό.

Σε αυτήν τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη από όλους μας. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια, όλοι μαζί δίνουμε τον κοινό αγώνα“, πρόσθεσε.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Σημειώνεται, ότι το προηγούμενο διάστημα η Περιφέρεια Αττικής είχε παραδώσει τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο Αθηνών ενώ μετά από ενέργειες του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του ΙΣΑ, μετέβη στο Γηροκομείο ομάδα γιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι ώστε να παράσχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Εκδόσεις Καστανιώτη: διαγωνισμός συγγραφής για παιδιά,εφήβους,νέους

Για δεύτερη χρονιά οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και νέους μια δημιουργική διέξοδο, προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό συγγραφής «Γίνε σήμερα ο συγγραφέας του αύριο».

Σχετικά άρθρα

Back to top button