Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Με την κοινωνική πολιτική να βρίσκεται στην κορυφή της κυβερνητικής ατζέντας, ανακοινώνεται σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες άνω των 50 ετών μέσω του ΕΟΠΥΥ αλλά και προληπτικές εξετάσεις προστάτη για τον ανδρικό πληθυσμό.

Το πρόγραμμα αυτό, που φέρει το όνομα της αείμνηστης Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, θα βοηθήσει μέσα σε μια 4ετία περισσότερες από 1.000.000 γυναίκες και θα είναι ένα πρόγραμμα – πιλότος έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε προσυμπτωματικό έλεγχο.

Το πρόγραμμα αυτό θα αποτελεί άλλη μια αγαστή συνεργασία δυο υπουργείων που έκαναν θαύματα κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Του υπουργείου Υγείας και εκείνου της Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Οι γυναίκες οι οποίες θα ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα θα ειδοποιούνται με ένα απλό SMS για το ετήσιο ραντεβού τους.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -