Δωρεάν Rapid tests στις 17/12 στην Πασχαλίτσα και στον οικισμό Ρομά των Σοφάδων

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests)

-Στην Τ.Κ Πασχαλίτσας από 8.30 πμ έως 10.30 πμ (Κοινοτικό Γραφείο) όπου μπορούν να προσέλθουν οι κάτοικοι της κοινότητας και όποιος άλλος πολίτης επιθυμεί

– Στον οικισμό των Ρομά στους Σοφάδες από 10.00 – 14.00

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Αποτελέσματα rapid tests σε ΤΚ Πασχαλίτας και οικισμό Ρομά Σοφάδων

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests):
-Στην Τ.Κ Πασχαλίτσας με πρωτοβουλία του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εντοπίστηκαν 3 θετικά τεστ από το σύνολο των 63.

– Στον οικισμό των Ρομά, πρωτοβουλία της Π.Ε Καρδίτσας και του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκια του ΕΟΔΥ   εντοπίστηκαν 11 θετικά τεστ από το σύνολο των 92

Η διαδικασία των rapid test θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες στο Δήμο Σοφάδων και θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -