ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ από 17 έως 19 Μαΐου στην κοινότητα Ευόσμου

Τριήμερο δωρεάν ελέγχου με τεστ ΠΑΠ διοργανώνει η κοινότητα Ευόσμου, από τις 17 έως τις 19 Μαΐου, για όλες τις γυναίκες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, επιδιώκοντας να μεταφέρει το μήνυμα της αναγκαιότητας της πρόληψης ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 15.30 – 20.30 στις εγκαταστάσεις του Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου (οδός Αγίου Αθανασίου 34) και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να προγραμματίσουν άμεσα το ραντεβού τους στα τηλέφωνα: Δευτέρα έως Πέμπτη (κατά τις ώρες 9.00 – 12.00): 2310 757377 και Παρασκευή (κατά τις ώρες 17.30 -20.30) : 6984722497. Σημειώνεται πως για την εξέταση είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου, Παναγιώτης Φωτιάδης, σημειώνει ότι η πανδημία επηρέασε αρνητικά τις διαγνωστικές προληπτικές εξετάσεις, γεγονός που συνιστά τεράστιο πλήγμα στην προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών νοσημάτων, όπως ο καρκίνος.

«Με την τριήμερη δράση τεστ ΠΑΠ στέλνουμε ένα μήνυμα ότι η πρόληψη δεν σταματά αλλά συνεχίζεται, και καλούμε όλες τις γυναίκες του δήμου μας να δώσουν το “παρών” τους, ενισχύοντας τη σημασία και τη δύναμη του προληπτικού ελέγχου στη διαφύλαξη του μεγαλύτερου αγαθού, της υγείας μας», αναφέρει ο κ. Φωτιάδης.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News






Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button