ΜΟΥΣΙΚΗ

Δυο νέα τραγούδια από την Κρινιώ Νικολάου!

Ακούστε τα δυο νέα τραγούδια από την Κρινιώ Νικολάου που μόλις κυκλοφόρησαν.

Μια φωνή που σε ταξιδεύει γεμάτη συναίσθημα!

Το «ΜΙΣΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» μια δυναμική μπαλάντα και το «ΘΑ ‘ΡΘΩ ΕΓΩ» ένα δροσερό ερωτικό τραγούδι με έντονο ρυθμό και μελωδία!

Και στα δύο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους η ίδια.

Έτσι ολοκληρώνεται ένας κύκλος εννέα τραγουδιών που έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους πριν από τρία χρόνια.

«Μια στιγμή ή μια όμορφη συγκυρία αρκεί για να γραφτεί ένα τραγούδι….η αφορμή εδώ ήταν ο τίτλος μιας μουσικής μου παράστασης το “ΜΙΣΟ ΦΕΓΓΑΡΙ” που είχε δώσει και σκηνοθετήσει η Στέβη Μπουζιάνη.
Το έγραψα και σας το παρουσιάζω με την ελπίδα να το αγαπήσετε κι εσείς ….. καλή σας ακρόαση…» γράφει στη σελίδα της στο facebook.
Ακούστε το:

 

Και για το ΘΑ ΡΘΩ ΕΓΩ λέει: «ακόμα ένα καινούργιο τραγούδι, που μαζί με το ΜΙΣΟ ΦΕΓΓΑΡΙ … γέμισαν ολη αυτή τη περίοδο της ετοιμασίας τους όμορφες, αληθινές, δημιουργικές στιγμές…. »
Απολαύστε το:

 

Δυο νέα τραγούδια από την Κρινιώ Νικολάου!

Η Κρινιώ Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 7 ο πατέρας της, που αγαπούσε πολύ τη μουσική, την πήγε στο Ωδείο Αθηνών για να μάθει πιάνο. Πολύ γρήγορα η μουσική έγινε και δική της αγάπη… Ανακάλυψε μία «δύναμη» που δεν ήξερε ότι είχε και ό,τι ακολούθησε ήταν μονόδρομος… θεωρία, αρμονία, πιάνο, σύνθεση, τραγούδι.. Το 1992 βρέθηκε με φίλους μουσικούς να παίζει σε μικρούς χώρους, αναζητώντας νέα μονοπάτια έκφρασης που σύντομα συνοδεύονταν από δικές της μουσικές και τραγούδια. Μία από αυτές τις βραδιές έγινε αφορμή για να γνωρίσει τον Γιάννη Σπανό και να έχει την πρώτη της σημαντική συνεργασία, τραγουδώντας μαζί του, δικές του δημιουργίες.

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button