ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

e-dorees.gov.gr: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για δωρεές στους πυρόπληκτους

Σε λειτουργία βρίσκεται η πλατφόρμα e-dorees.gov.gr, στην οποία ιδιώτες και νομικά πρόσωπα μπορούν να κάνουν δωρεές είτε με τη μορφή χρηματικής προσφοράς είτε με τη μορφή στήριξης κάποιου έργου για τους πυρόπληκτους από τις φωτιές.

Στην πλατφόρμα e-dorees.gov.gr διατίθεται και ο ειδικός Λογαριασμός Κρατικής Αρωγής για την κατάθεση δωρεών που έχει ανοίξει το υπουργείο Οικονομικών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν με τα στοιχεία του Taxis και να δηλώσουν την προσφορά τους σε χρήματα ή σε είδος.

Όπως ενημερώνει και η ιστοσελίδα η πλατφόρμα Ψηφιακής Διαχείρισης Δωρεών για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών είναι διαθέσιμη προς κοινωφελή ιδρύματα, εταιρίες και άλλα νομικά πρόσωπα καθώς και προς ιδιώτες που θέλουν να συμμετέχουν και να προσφέρουν στις δράσεις αποκατάστασης.

«Δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας σε οργανωμένες δράσεις για να αποκατασταθεί το φυσικό περιβάλλον, να ενισχυθούν οι τοπικές κοινωνίες και να ξαναστηθούν οι ζωές των ανθρώπων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button