ΠΡΟΣΩΠΑ

Έχεις φωτογραφία της Κορινθίας; Ο Χρίστος Δήμας φτιάχνει video προβολής του τόπου του!

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία, κ. Χρίστος Δήμας, ο οποίος είναι Βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία, πρωτοτυπεί και καλεί τους συμπατριώτες του να του στείλουν φωτογραφίες της αγαπημένης τους Κορινθίας, ώστε να φτιάξουν ένα διαφημιστικό βίντεο προβολής του Νομού!

Ένα όμορφο κάλεσμα προς όλους τους Κορίνθιους, στέλνοντας ο καθένας τις πιο ωραίες φωτογραφίες του τόπου, με σκοπό την τουριστική στήριξη.

Συγκεκριμένα γράφει ο Χρίστος Δήμας στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Έχω μια ιδέα!

Φτιάχνω ένα διαφημιστικό video προβολής του Νομού Κορινθίας εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών και χρειάζομαι την συμβολή σας προκειμένου να συγκεντρώσουμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες από όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού μας!

Παραλίες, τοπία, αξιοθέατα, τοπικά προϊόντα, έθιμα ή ότι άλλο πιστεύετε εσείς ότι αξίζει προβολής και όλα μαζί θα συνθέσουν ένα mini τουριστικό video της Κορινθίας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όποιος έχει δικές του φωτογραφίες και θέλει να βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα παρακαλείται να μου τις στείλει στο email :

📍 diakopeskorinthia@gmail.com μέχρι το Σάββατο 30 Μαΐου.

Στο email που θα στείλετε να αναγράφεται ο τόπος και αν θέλετε προαιρετικά το όνομα σας!

🆘 Παρακαλώ στείλτε μου δικές σας φωτογραφίες όχι από το διαδίκτυο για να μην έχουμε πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα.
Ευχαριστώ πολύ!»

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button