ΘΕΑΤΡΟ

Είδαμε το «Ελεύθερο ζευγάρι» και γελάσαμε πολύ!

Πήγαμε στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ και είδαμε την υπέροχη, θεότρελη, διαδραστική κωμωδία το «Ελεύθερο ζευγάρι»! 

Μια θεότρελη κωμωδία με πολύ γέλιο, συγκίνηση αλλά και απρόοπτες εξελίξεις των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε σε Ελεύθερη διασκευή: Γιώργης Κοντοπόδης και Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργης Κοντοπόδης, Μαρσώ Φίλη, Βασίλης Λυμπερόπουλος, Κωνσταντίνος Πεσλής, Δανάη Τούρλα
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά (με διάλειμμα)

Ημέρες και ώρες: έως το Σάββατο 1 Φεβρουάριου 2020 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:15
Τιμές εισιτηρίων : 12 ευρώ, 10 ευρώ ( φοιτητικό, ανέργων, Α.Μ.Ε.Α. )

Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ

Κέκροπος 1, Πλάκα – τηλέφωνο 2103229889

Το έργο παίζεται έξι χρόνια και ευελπιστούμε να προστεθούν κι άλλες πολλές παραστάσεις στο μέλλον γιατί… το «Ελεύθερο ζευγάρι» είναι το πιο επιτυχημένο ζευγάρι! Θα γελάσετε με την ψυχή σας, θα πείτε τις απόψεις σας, θα διασκεδάσετε πολύ, θα ξεκαρδιστείτε! Προλάβετε λοιπόν μέχρι το Σάββατο 1 Φεβρουάριου.

Το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται στην αγάπη που έχουν βάλει στο έργο οι συντελεστές του και στη διαδραστικότητα του! Οι ηθοποιοί ανταλλάσσουν ατάκες με τους θεατές, τους παροτρύνουν να συμμετάσχουν ενεργά και όλοι μαζί γίναμε μια παρέα!!! Σίγουρα κάθε φορά γίνεται και κάτι διαφορετικό στην ατμόσφαιρα του θεάτρου καθώς το κοινό κάθε φορά είναι διαφορετικό και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο… Ζευγάρια, φίλοι, φίλες, κουμπάροι… όλοι μαζί γίναμε ένα «Ελεύθερο ζευγάρι» με απίστευτες στιγμές γέλιου.

Η Ιταλίδα ηρωίδα που την ενσαρκώνει πολύ πετυχημένα η ηθοποιός Μαρσώ Φίλη και ο Κρητικός σύζυγος της που τον υποδύεται εξαιρετικά ο Γιώργης Κοντοπόδης με την ιδιαίτερη κρητική προφορά του, προσφέρουν άφθονο γέλιο στους θεατές, ξετυλίγοντας την ιστορία τους. Πολλά χρόνια γάμου, συνεχείς απιστίες του συζύγου, μια σύζυγος στα όρια της τρέλας, καυγάδες, πάθη, μίση, έρωτες, απιστίες και εξομολογήσεις θα μοιραστούν με το κοινό, προτρέποντας τους θεατές να πάρουν κι εκείνοι μέρος.

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close