ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Είναι γεγονός….Το μετρό Θεσσαλονίκης μπήκε σε κίνηση (vid)

Το μετρό Θεσσαλονίκης είχε εξελιχθεί σε ένα από τα συνηθισμένα αστεία για την συμπρωτεύουσα…Πλέον όμως όλα δείχνουν ότι το όλο έργο, μετά από άπειρα εμπόδια που κλήθηκε να περάσει, είναι κοντά στην υλοποίησή του.

Την ευκαιρία να δει συρμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης σε κίνηση για πρώτη φορά είχε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, που επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο στην περιοχή της Πυλαίας.

Ο υπουργός συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Νίκο Ταχιάο και εκπροσώπους της εταιρείας, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και την πρόοδο του έργου και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις δοκιμές του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που περιλαμβάνουν την κίνηση συρμών εντός του αμαξοστασίου.

Όπως αναφέρθηκε στον υπουργό η πρόοδος των εργασιών παραμένει εντός χρονοδιαγραμμάτων και αν όλα εξελιχθούν με βάση το πρόγραμμα, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του χρόνου να διεξαχθούν δοκιμές και μέσα στις σήραγγες.

Προς το παρόν το χρονοδιάγραμμα για την κανονική έναρξη λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης παραμένει ο Απρίλιος του 2023, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι κάποιος σε θέση να εκτιμήσει τι θα γίνει με τον σταθμό Βενιζέλου και την προσφυγή στο συμβούλιο της επικρατείας.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Tags

Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close