ΕΙΚΑΣΤΙΚΑΣΠΙΤΙ

Εκτύπωση σε Kappa Mount: Το υλικό για όλες τις δουλειές!

Το Κappa Μount είναι ένα πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό αφρώδες φύλλο με αφρό πολυουρεθάνης στο εσωτερικό του, ενισχυμένο με αλουμίνιο και εξωτερικά επενδυμένο με χαρτόνι.

Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και πάχη.
Είναι ιδανικό για απ΄ ευθείας ψηφιακή εκτύπωση ή για επικόλληση αυτοκόλλητου.

Η δημοφιλέστερη εφαρμογή του είναι για εκτύπωση φωτογραφιών, ωστόσο είναι ιδανικό για:

  • Κατασκευή σταντ
  • 3D γράμματα και μακέτες
  • Διακόσμηση εσωτερικού χώρου
  • Καρτολίνες
  • Επιγραφές

Δείτε μερικές εφαρμογές του Κappa Μount σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους:

Δείτε περισσότερα σχέδια, ζητήστε προσφορά σε διαστάσεις και σχήματα που επιθυμείτε και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας σε εξαιρετικά καλές τιμές στην https://typografos.gr

Η Typografos.Gr είναι μια πρότυπος επιχείρηση εκτυπώσεων χονδρικής και παροχής υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2007 από τον δημοσιογράφο Μάκη Παπαδάτο και την επιχειρηματία Μαίρη Κολοτούρου.

Κινητήριος δύναμη στάθηκε η ανάγκη της αγοράς για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαφημιστικών εκτυπώσεων σε επαγγελματίες μεταπωλητές. Δύο άνθρωποι από διαφορετικούς κλάδους της “βαριάς” βιομηχανίας, ο Μάκης δημοσιογράφος, εκδότης δεκάδων περιοδικών και εφημερίδων και διευθυντής του εκδοτικού οργανισμού ΘΕΜΑ και η Μαίρη διευθύντρια και βασική μέτοχος, εργοστασίου στρατιωτικών ειδών – πιστοποιημένου προμηθευτή του ΝΑΤΟ με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την προσφορά της συνδυασμένης τεχνογνωσίας τους στην επικοινωνία και στη βιομηχανική παραγωγή.

Σήμερα η Typografos.Gr κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, παράγοντας εκατοντάδες είδη προϊόντων. Έχοντας στην διάθεσή της ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στην Αττική, κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και υποκατάστημα στο Μπάρι της Ιταλίας, ένα δίκτυο πολυδύναμων στρατηγικών προμηθευτών και ένα παραγωγικό οργανόγραμμα καταφέρνει να ετοιμάζει και να παραδίδει εκατοντάδες προϊόντα σε ευέλικτους χρόνους. Αυτό συνοψίζει και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα· η Typografos.Gr εκτυπώνει και παραδίδει σε καθημερινή βάση όλες τις προϊοντικές γραμμές της, χωρίς να διατηρεί το κλαδικό στερεότυπο των σταθερών ημερομηνιών παραγωγής και παράδοσης.

Το όραμά της είναι να κατακτήσει την Ευρωπαϊκή αγορά στο κλάδο των μικρών και μεσαίων τιράζ. Ως προς την κατεύθυνση του στόχου αυτού παραμένει ανοιχτή στις σύγχρονες προκλήσεις του περιβάλλοντος δημιουργώντας και διατηρώντας στρατηγικές συνεργασίες και εκμεταλλευόμενη τα νέα μέσα και τεχνολογίες για την την περαιτέρω ανάπτυξή της.


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button