Ελάτε να περιηγηθούμε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Συζητώντας με την Ιστορία… 5 + 4 Θησαυροί

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, «Συζητώντας με την Ιστορία», καλεί σε εικονικούς περιπάτους στα μουσεία στους αρχαιολογικούς χώρους και στους εποπτευόμενους οργανισμούς του, όσο #μένουμε_σπίτι.

Μετά τους 11 θησαυρούς του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, σήμερα θα δούμε 5 + 4 θησαυρούς στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Σε μια περιήγηση από τους πρώιμους νεολιθικούς οικισμούς της Ελλάδας, μέχρι τις τελευταίες αναλαμπές του αρχαίου κόσμου, η Διευθύντρια του ΕΑΜ Δρ Μαρία Λαγογιάννη, μας παρουσιάζει 9 θησαυρούς του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (ΕΑΜ), άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το 1889 και είναι το σημαντικότερο στο είδος του παγκοσμίως!!!

Η σκηνοθεσία είναι του Μιχάλη Ασθενίδη, η μουσική του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργου Κουμεντάκη και η παραγωγή του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στο κανάλι YouTube https://www.youtube.com/watch?v=82nk7BLZ3-4 καθώς και στα social media του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]«Συζητώντας με την Ιστορία” είναι ο τίτλος των σύντομων “περιπάτων”, στους οποίους μας καλεί το ΥΠΠΟΑ, με τη κάμερα ενός τηλεφώνου, για τις μέρες που “μένουμε σπίτι”.[/box]

Ελάτε να περιηγηθούμε και να μάθουμε την ιστορία μας, όσο μένουμε σπίτι:

 

Δείτε ακόμη:

11 θησαυροί μνήμης για την Ελληνική Επανάσταση! (βίντεο)

 

   https://www.facebook.com/bestnewsgreece/  Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και καθημερινούς Διαγωνισμούς με πολλά δώρα!!! 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -