Εμφανίστηκε σπάνια λευκή κουκουβάγια στο Central Park μετά από 130 χρόνια

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια σπάνια λευκή κουκουβάγια εμφανίστηκε στο Central Park στη Νέα Υόρκη μετά από 130 χρόνια και στα social media έγινε «χαμός».
Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι στη Νέα Υόρκη που βρέθηκαν στο Central Park και αντίκρισαν μια σπάνια λευκή κουκουβάγια. Οι ειδικοί στα πτηνά υποστηρίζουν ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και 130 χρόνια που συμβαίνει αυτό.

Η τελευταία καταγεγραμμένη αναφορά για μια λευκή κουκουβάγια στο Central Park, στη Νέα Υόρκη, ήταν το 1890. Το post έγινε στον λογαριασμό «Manhattan Bird Alert» στο Twitter. «Μια χιονάτη κουκουβάγια, κάτι σπάνιο για το Central Park, βρίσκεται στο γήπεδο North Meadow» ανέφερε το μήνυμα.

Αρκετοί κάτοικοι στη Νέα Υόρκη έσπευσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα στο σημείο και έβγαλαν φωτογραφία τη σπάνια λευκή κουκουβάγια. Τα social media γέμισαν με φωτογραφίες και βίντεο από το σπάνιο θέαμα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -