Εμμανουήλ Καραλής: Κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Best Team
Best Team
Σε αυτήν την ενότητα δημοσιεύονται άρθρα από τους σπουδαστές της κορυφαίας Σχολής Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη. Οι σπουδαστές υπογράφουν τα άρθρα τους υπό την εποπτεία της καθηγήτριας δημοσιογράφου Χρύσας Σαραντοπούλου για το μάθημα Αρχές Ψηφιακών Μέσων που διδάσκει στη New Media Studies. Όλα τα άρθρα των φοιτητών της Σχολής θα τα βρείτε δημοσιευμένα στο BestNews.GR .* Οι δημοσιογράφοι του αύριο βγαίνουν από τη New Media Studies. Η Χρύσα Σαραντοπούλου με την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη, μεταλαμπαδεύει γνώση digital media, internet & social media αλλά και το πάθος της για τη δημοσιογραφία.

Ο σπουδαίος αθλητής Εμμανουήλ Καραλής, μας χάρισε ακόμη μια στιγμή περηφάνιας. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γλασκόβη.

Γράφει η Αθηνά Σκεπασιανού

Οι στιγμές συγκίνησης στη Γλασκόβη δεν έχουν τέλος. Ύστερα από το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος στο κλειστό στίβου, σειρά έχει ο Εμμανουήλ Καραλής που εκτοξεύτηκε στο βάθρο. Κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής, κατέκτησε το πρώτο του παγκόσμιο μετάλλιο, κάνοντας 5.85μ!

Όλα αυτά, τρία χρόνια μετά την 4η του θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και λίγους μήνες πριν το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο πολλά υποσχόμενος αθλητής, Εμμανουήλ Καραλής, έκλεισε με ιδανικό τρόπο την ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκόβης.

Ο 24χρονος μπήκε στον αγώνα στα 5,50μ. και μετά την πρώτη άκυρη προσπάθειά του, τα άφησε για τα 5,65μ., τα οποία πέρασε στη δεύτερη του ευκαιρία. Κάτι ανάλογο συνέβη και στα 5,75μ.

Έπειτα, ακολούθησε το μεγάλο άλμα στα 5,85μ., που του χάρισε μία θέση σε βάθρο Παγκοσμίου για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στα 5,90μ. δεν τα κατάφερε στην πρώτη προσπάθεια, αφήνοντας τα για 5,95μ., όπου μέτρησε δύο άκυρες και ολοκλήρωσε.

Ως προς την κατάταξη, ο Αρμάντ Ντουπλάντις στάθηκε αντάξιος του ονόματός του. Περνώντας τα 5,95μ. και ανεβαίνοντας από την τρίτη στην πρώτη θέση, ρίχνοντας τον Σαμ Κέντρικς στη δεύτερη με 5,90μ. και στην τρίτη με την ίδια επίδοση βρίσκεται ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Αμερικανο-Σουηδός αθλητής Ντουπλάντις, συνέχισε τις προσπάθειές του, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, με κορυφαία επίδοση στα 6.05μ.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η καλύτερη επίδοση που έχει κάνει ο  Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει το εθνικό ρεκόρ με άλμα στα 5.86μ. από το 2023 στο ΣΕΦ. 

Εμμανουήλ Καραλής

Τον περσινό χειμώνα, στο Ευρωπαϊκό κλειστού της Κωνσταντινούπολης, κατέκτησε το ασημένιο και πρώτο του μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Με το βλέμμα στραμμένο στην πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων και αυτή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Εμμανουήλ Καραλής δείχνει ψύχραιμος και έτοιμος να μας δώσει μεγάλες συγκινήσεις.

Παράλληλα, οι πανηγυρισμοί του Έλληνα πρωταθλητή δεν είχαν τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο. Οι κάμερες κατέγραψαν στιγμιότυπα μαζί με τον δευτεραθλητή κόσμου, Σαμ Κέντρικς, ο οποίος έπεσε πάνω του και τον αγκάλιασε.

Εμμανουήλ Καραλής

Ο αθλητισμός διδάσκει τον υγιή ανταγωνισμό και αυτό να έχουμε ως πρότυπο.

Γράφει η Αθηνά Σκεπασιανού

Αθηνά Σκεπασιανού

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -