Ένα εντυπωσιακό χρυσό γιοτ έκανε απόβαση στη Μύκονο!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν κάτοικοι και τουρίστες βλέποντας το σούπερ χρυσό γιοτ Khalilah που βρίσκεται στην Μύκονο και ξεχωρίζει για το χρυσάφι χρώμα και τον φουτουριστικό σχεδιασμό του.

Η πολυτελής θαλαμηγός με το που έριξε άγκυρα στον κόλπο της Ψαρρούς έγινε αντικείμενο συζήτησης, με τους περισσότερους να το απαθανατίζουν με την φωτογραφική τους μηχανή και να το τραβούν βίντεο με το κινητό τους.Το εντυπωσιακό χρυσό γιοτ ναυπηγήθηκε το 2015 στην Αμερική, έχει μήκος 49 μέτρα και πλάτος 11 μέτρα, ενώ η συνήθης ταχύτητά του είναι 20 κόμβοι. Μπορεί να φιλοξενήσει 11 επιβάτες σε πέντε σουίτες, τους οποίους εξυπηρετούν τα 9 άτομα του πληρώματος.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι τυχεροί που κάνουν κρουαζιέρα με το Khalilah, αλλά σίγουρα έχουν γερό πορτοφόλι αφού το χρυσό γιοτ ενοικιάζεται από 255.000 έως 265.000 ευρώ την εβδομάδα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -