ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εντυπωσιακή εκδήλωση «Εν Πλω» από τον υπολογιστή… στη Χίο

#Μένουμε_ασφαλείς

Άκρως εντυπωσιακή αλλά και ασφαλής η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Χίου στο λιμάνι του νησιού για το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου! «Εν Πλω» από τον υπολογιστή… οι απανταχού Χιώτες σε όλον τον πλανήτη αλλά και όσοι άλλοι αγαπούν τη Χίο, παρακολούθησαν διαδικτυακά σε ζωντανή μετάδοση αυτό το πρωτότυπο πάρτυ!

εν πλω Χίος

Ωραία μουσική, θετική διάθεση και πολλά πυροτεχνήματα με φόντο το λιμάνι της Χίου

Σαν να είμαστε εκεί… παρακολουθήσαμε όλοι το χιώτικο υπερθέαμα από τη σελίδα του δήμου στο fb και πλημμυρίσαμε αισιοδοξία! Το νησί της μαστίχας μας ταξίδεψε και μας μάγεψε!

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του δήμου Χίου κα Μαριέττα Παππά σαν καλή νεράιδα μας ξενάγησε στις ομορφιές του νησιού και οι διακεκριμένοι DJ μας διασκέδασαν με ωραίες μελωδίες.

Ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή περίοδος 2020, που αν και φέτος σηματοδοτήθηκε από τις ιδιαίτερες συνθήκες και εξελίξεις της πανδημίας, το νησί της Χίου κατάφερε να διανύσει το δύσκολο αυτό διάστημα, παραμένοντας ασφαλές.

Προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στο τομέα της δημόσιας υγείας, ως γνωστόν, απαιτήθηκαν θυσίες αλλά και αλλαγές στους σχεδιασμούς και τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η εκδήλωση «Εν Πλω» που απλοποιήθηκε και έλαβε τη μορφή μίας μουσικής γιορτής, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 στο λιμάνι του νησιού.

Διακεκριμένοι DJ της Χίου, από κοινού με τον παρουσιαστή Μανώλη Βερβεράκη, παρουσιάσαν ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπόρεσαν όλοι να παρακολουθήσουν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους (livestreaming), συμβάλλοντας και εκείνοι με τη σειρά τους στην αποφυγή του συνωστισμού και στην τήρηση των μέτρων διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Δείτε τα βίντεο στη σελίδα του Δήμου Χίου: facebook.com/chioscity/
Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button