Επαναλειτουργεί η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου -Πώς δανειζόμαστε βιβλία, τα μέτρα

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου προχωρά σε σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών της από την Τρίτη 15 Ιουνίου, αποκλειστικά με τις υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής βιβλίων.

Παραμένουν κλειστά για το κοινό η χρήση του αναγνωστηρίου, των υπολογιστών, των φωτοτυπικών- εκτυπωτικών μηχανημάτων και τα βιβλιοστάσια.

Το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού θα είναι από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 8:30-15:30 και μόνο κατόπιν ραντεβού (στο τηλέφωνο 210-9469631 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση lib@eef.edu.gr).

Η Βιβλιοθήκη συνεχίζει να εφαρμόζει μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας Covid-19:

• Παρέχει όλες τις υπηρεσίες της εξ αποστάσεως. Σχετικά με το δανεισμό υλικού, οι χρήστες θα εξυπηρετούνται με την διαδικασία της προγραμματισμένης δια ζώσης συνάντησης (ραντεβού) στο παραπάνω τηλέφωνο/email. Στην παρούσα χρονική περίοδο, προτιμάται το κοινό να εξυπηρετείται από τις/τους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης στην είσοδο του Ιδρύματος. Για τον λόγο αυτόν και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, οι αναγνώστες μας που θα χρειαστούν βιβλία προς δανεισμό, πρέπει να τα έχουν επιλέξει πριν από την επικοινωνία τους για ραντεβού.

• Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν τα βιβλία που επιθυμούν, στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης.

• Για τα αιτήματα εγγραφής νέου μέλους, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει σχετικό έντυπο, μέσω email από τη Βιβλιοθήκη, το οποίο πρέπει να συμπληρώνει, να υπογράφει και να αποστέλλει ηλεκτρονικά.

Κατά την επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος και καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης. Κατά την προσέλευση των επισκεπτών πραγματοποιείται ανέπαφη θερμομέτρηση. Οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν την επιβαλλόμενη απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλον. Στις ομαδικές επισκέψεις ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν πρέπει να ξεπερνά τα οκτώ άτομα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -