Παρουσίαση βιβλίου : «Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες» στα Public

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 19:00, ο Ειδικός Παιδαγωγός/Συγγραφέας/MSc Σχολική Ψυχολογία και Υπ. Διδάκτωρ Φώτης Παπαναστασίου μας μιλά για το νέο του βιβλίο «365: Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες», ένα πολύτιμο εργαλείο, μια πυξίδα απαραίτητη στο μοναδικό ταξίδι κάθε γονέα για το μεγάλωμα υγιών και ευτυχισμένων παιδιών.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Συγγραφέας/Ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας και ο Ψυχίατρος/Ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Παπαδημητριάδης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης και τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου.

Η παρουσίαση θα γίνει στο ανανεωμένο Public του Golden Hall.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και στο YouTube.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο blog των Public πατώντας ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το νέο βιβλίο του Φώτη Παπαναστασίου δεν είναι ένα κλασικό βιβλίο με εύκολες λύσεις και κοινότοπες νουθεσίες που επιδιώκει να  πει στους γονείς τι πρέπει να κάνουν και τι όχι στην ανατροφή του παιδιού τους. Είναι ένας πολύτιμός συνοδοιπόρος για όλους τους γονείς που βασίζεται στη θετική ανατροφή, μια σύγχρονη προσέγγιση που επιτρέπει στους γονείς να αναπτύξουν και να διατηρήσουν ισχυρούς δεσμούς με το παιδί, σε όλα τα στάδια της αναπτυξιακής του πορείας.

Σκοπός του είναι να παρουσιάσει έξυπνες ιδέες και να προσφέρει συμβουλές που θα  βοηθήσουν τους γονείς στην ανατροφή συναισθηματικά υγιών και υπεύθυνων παιδιών. Απώτατος σκοπός είναι η οικοδόμηση μιας δεμένης και υγιούς οικογένειας, στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά θα νιώθουν αναπόσπαστα και δημιουργικά μέλη της.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -