Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Ed Sheeran στο Disney+

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Nτοκιμαντέρ, τεσσάρων επεισοδίων για την προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του Ed Sheeran θα κυκλοφορήσει από την Disney+, στις 3 Μαΐου.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Ed Sheeran: The Sum of It All” θα συμπέσει με την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του Σίραν που θα γίνει στις 5 Μαΐου.

«Ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός στην προσωπική μου ζωή. Το μόνο ντοκιμαντέρ που έκανα ποτέ ήταν ένα που επικεντρώθηκε στη σύνθεση των τραγουδιών μου», είπε ο Σίραν και προσέθεσε: «Η Disney με πλησίασε για να κάνω ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών και ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανοίξω την πόρτα και να αφήσω τον κόσμο να μπει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα το απολαύσει».Και τα τέσσερα επεισόδια του “Sum of It All” θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα. Είναι μέρος ενός συνόλου από ειδικά μουσικά ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η πλατφόρμα να διευρύνει το περιεχόμενό της. Στις 17 Μαρτίου, η Disney+ κυκλοφόρησε ειδική εκπομπή για τους U2 με τίτλο: «Bono and the Edge: A Sort of Homecoming, with Dave Letterman».

«Σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ, θα αποκαλύψουμε μια πλευρά του Εντ Σίραν που οι θαυμαστές του δεν έχουν ξαναδεί», δήλωσε η Ayo Davis, πρόεδρος της Disney Branded Television.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -