ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έρχεται το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Αυτοκινήτου στη Λίμνη της Βουλιαγμένης

Έρχεται το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Αυτοκινήτου, με θέμα τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου και της μετακίνησης αλλά και της αγοράς γύρω από αυτό.

Το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Αυτοκινήτου διοργανώνεται από τη Diaplous s.s.d.a. Ltd, με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του κορυφαίου εξειδικευμένου περιοδικού του χώρου του αυτοκινήτου, AUTOHAUS, που ανήκει στο Springer Automotive Media και της TÜV SÜD Auto Partner.

Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου, στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, με κύριους ομιλητές, διακεκριμένα στελέχη του χώρου του αυτοκινήτου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, με την αγορά του σχετικού εισιτηρίου https://www.diaplous-ssda.com/services/forum/epicheirimatiko-foroym-aytokinitoy/ και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους του τόσο σημαντικού για την οικονομία και την εξέλιξη του ανθρώπου χώρου, της αυτοκίνησης και των μεταφορών. 

Ομιλητές της εκδήλωσης:

  • Jürgen Stackmann – πρώην CEO και μέλος του Δ.Σ. της VW/Seat καθώς και της Ford Motor Germany, κύριος ομιλητής του Institut für Automobilwirtschaft (IfA), στέλεχος του diconium
  • Patrick Fruth – CEO του TÜV SÜD Auto Service
  • Ralph Meunzel – Διοικητικό στέλεχος του AUTOHAUS, Springer

Automotive Media

  • Γρηγόρης Κωνσταντέλλος – Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Αντιπρόεδρος CIVITAS

Χρυσοί Χορηγοί της εκδήλωσης οι ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., Toyota και Lexus. 

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: www.diaplous-ssda.gr

Κόστος Ατομικής Συμμετοχής: € 295. 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button