ΜΟΥΣΙΚΗ

«Έριξαν» λογαριασμό Instagram πασίγνωστου DJ!

Ο παραγωγός της Siganos Music και πασίγνωστος DJ που μιξάρει για τουλάχιστον 80 ραδιόφωνα στα Fm και γυρίζει την Ελλάδα και το εξωτερικό με Guest εμφανίσεις, το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2020 έζησε μία απρόσμενη περιπέτεια.

Ο Giorgos Reisopoulos (Γιώργος Ρεϊσόπουλος) έχει επιλέξει να απασχολεί τα μέσα μόνο με τη δουλειά του και τις σημαντικές συνεργασίες που έχει καταγράψει στον χώρο της μουσικής.

Εργαλείο της δουλειάς του, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους επαγγελματίες πλέον, είναι τα social media.

Πάντως ο δημοφιλής Έλληνας DJ είδε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο οποίος μετρούσε χιλιάδες ακόλουθους, να εξαφανίζεται εν μία νυκτί χωρίς καμία εξήγηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Giorgos Reisopoulos είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει χιλιάδες followers στο Instagram.

Εύλογα, λοιπόν, οι «ακόλουθοι» αναμένουν με αγωνία να δουν τι συνέβη και περιμένουν να τον δουν να… επιστρέφει άμεσα με την ελπίδα ότι δε θα συμβεί ξανά το ίδιο.

Ο Giorgos Reisopoulos αυτό το διάστημα έχει ξεκινήσει το καλοκαιρινό του Dj Τour σε όλη την Ελλάδα αλλά συνεχίζει τις εμφανίσεις του και στην Αθήνα (Guess Music Club Marousi, Navy Style Porto Rafti).






Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button