Έσμιξε ξανά με την μητέρα της σχεδόν 14 χρόνια μετά την απαγωγή της

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια γυναίκα από την Φλόριντα έσμιξε ξανά με την μητέρα της, 14 χρόνια μετά την φερόμενη απαγωγή της από το σπίτι της, στη Φλόριντα, σε ηλικία 6 ετών. 

Η υπόθεση είχε ευτυχή κατάληξη την Παρασκευή, όταν η Jacqueline Hernandez, που σήμερα είναι 19 ετών, με την μαμά της, Angelica Vences-Salgado, κατάφεραν να αγκαλιαστούν ξανά για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 14 χρόνια. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Jacqueline έπεσε θύμα απαγωγής από το σπίτι της, το 2007, σε ηλικία 6 ετών. Πίσω από την απαγωγή φέρεται να κρύβεται ο πατέρας της, Pablo Herandez, 43 ετών, για τον οποίο έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα από τις 27 Δεκεμβρίου 2007.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Angelica Vences-Salgado έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από μια γυναίκα, που υποστήριζε ότι είναι κόρη της. Η γυναίκα τής είπε ότι βρισκόταν στο Μεξικό και ήθελε να συναντηθούν στα σύνορα με το Τέξας, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία άρχισε αμέσως τις έρευνες, καταστρώνοντας μέχρι σχέδιο «αναχαίτισης του θύματος» προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται όντως για την Jacqueline. Τελικά η ταυτότητα της κόρης επαληθεύτηκε μέσω σχετικών εγγράφων.

Προς το παρόν παραμένει ασαφές γιατί η Jacqueline επέλεξε να επικοινωνήσει τώρα με την μητέρα της και ποιες ήταν οι συνθήκες ζωής της όλα αυτά τα χρόνια.

Η αστυνομία σημείωσε ότι παραμένει ενεργό ένταλμα για τον 43χρονο πατέρα, προσθέτοντας πως «συνεργάζεται με τις εισαγγελικές αρχές για τον εντοπισμό του».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -