Εταιρεία ευχαριστεί τους υπαλλήλους της με δωρεάν διακοπές στην Τενερίφη

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μία εταιρεία στο Κάρντιφ της Ουαλίας αποφάσισε να ευχαριστήσει το προσωπικό της που συνέχισε να εργάζεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πρόσφερε στους 55 υπαλλήλους της δωρεάν διακοπές στην Τενερίφη.

Οι εργαζόμενοι στο Yolk Recruitment θα απολαύσουν ένα all-inclusive διάλειμμα σε ένα ξενοδοχείο στην Τενερίφη τον Απρίλιο.

Το κόστος για την εταιρεία θα ξεπεράσει τις 100.00 λίρες για όλες της μέρες διαμονής.

Η εταιρεία ξεκίνησε στο Κάρντιφ πριν από 14 χρόνια. Η αρχή της πανδημίας, το 2020, ήταν η δυσκολότερη περίοδος. Πέρυσι, ωστόσο, ήταν η πιο κερδοφόρα.

Ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής Pavan Arora δήλωσε συγκεκριμένα, πως «Το 2020 ήταν μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για ολόκληρο τον κλάδο μας – περάσαμε από την αναστολή εργασίας στην υπερένταση. Το προσωπικό μας έπρεπε να περάσει από τη μετάβαση στην τηλεργασία, και μετά σιγά σιγά στην δια ζώσης και ξανά στη τηλεργασία. Έτσι θέλαμε απλώς να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια όλων και να πούμε ευχαριστώ για τα τελευταία δύο χρόνια».

Πρόσφατα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS), δείχνουν ότι υπήρχαν 1,17 εκατ. θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο του 2021, σχεδόν 400.000 περισσότερες από ό,τι πριν από την πανδημία και περίπου 2,2 εκατ. άνθρωποι ξεκίνησαν μια νέα δουλειά μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους.

«Είναι η φροντίδα μας για τους υπαλλήλους μας και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι νιώθουν ότι η εταιρεία εκτιμά τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει αυτά τα δύο χρόνια», πρόσθεσε.

Το τετραήμερο των διακοπών θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου και αφορά και σε όλους τους υπαλλήλους, ανεξάρτητα πότε πήγαν στη δουλειά. Τρανό παράδειγμα ο 28χρονος Matthew Morgan, που ξεκίνησε στην εταιρεία στις αρχές του 2022.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -