Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Ηλιούπολης στις 13 Δεκεμβρίου 2020

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία και καλεί όσους επιθυμούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

O Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει την 63η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σοφοκλή  Βενιζέλου 112 την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 09.00 έως 13.00.

Προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών μας, η ενεργή συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Ειδικότερα, τη συγκεκριμένη περίοδο που λόγω και της πανδημίας τα αποθέματα αίματος έχουν μειωθεί αισθητά.

Προσοχή: Λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων πρόληψης της διάδοσης του Κορωνοϊού, για την αποφυγή συγκέντρωσης πολιτών και τον περιορισμό της αναμονής, καλέστε για ραντεβού στα τηλέφωνα 2109970044 και 2109970148, εργάσιμες ημέρες από 9:00 έως 11:00.

Εθελοντές Αιμοδότες μπορούν να γίνουν όλοι οι υγιείς άνθρωποι από 18 έως 62 ετών. Πριν από την αιμοδοσία ο εθελοντής οφείλει να:

  • Έχει κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες
  • Μην έχει καταναλώσει αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ
  • Έχει λάβει ένα ελαφρύ γεύμα πριν από την αιμοδοσία

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Σύμφωνα με ανάρτηση του gov.gr από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, οι Εθελοντές Αιμοδότες μπορούν να μετακινούνται για Αιμοδοσία με δύο τρόπους. Είτε είτε με την Βεβαίωση κατ’ Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών επιλέγοντας τον κωδικό Β1, είτε με την αποστολή SMS με τον κωδικό 1 στο 13033.

εθελοντική αιμοδοσία

 

Δείτε ακόμη:

Πού μπορώ να δώσω αίμα με ασφάλεια – Συμμετέχουμε στην αιμοδοσία

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -