Έτοιμες οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Παραδόθηκε στους αθλητές το πλήρως ανακαινισμένο από την Περιφέρεια Κρήτης αθλητικό κέντρο «Μάρκος Καραναστάσης» του ΕΛΜΕΠΑ.

Ειδικότερα, οι ανακαινισμένες από την Περιφέρεια Κρήτης εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Μάρκος Καραναστάσης» του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εγκαινιάστηκαν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρόντων των Αντιπεριφερειαρχών Νίκου Συριγωνάκη Π.Ε Ηρακλείου, Γιώργου Πιτσούλη Αθλητισμού, του Περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Ματαλλιωτάκη, του Πρύτανη Νίκου Κατσαράκη, μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, φοιτητών, αθλητών εκπροσώπων αθλητικών σωματείων και εργαζομένων στο ΕΛΜΕΠΑ.

Ο Πρύτανης Νίκος Κατσαράκης στο χαιρετισμό του καλωσορίζοντας, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του έργου ανακαίνισης του αθλητικού κέντρου σε ένα σύγχρονο κέντρο χρηματοδοτώντας το με το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ. Όπως εξήγησε, το νέο έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση νέου ξύλινου δαπέδου στην αίθουσα καλαθοσφαίρισης, την ανακαίνιση των αποδυτηρίων τη δημιουργία αποδυτηρίων καθώς και έργα προσβασιμότητας για ΑμεΑ κ.α. Ο κ. Κατσαράκης για την προώθηση του έργου ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες του αντιπρυτάνεις και τις υπηρεσίες.Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο δικό του χαιρετισμό αφού αναφέρθηκε με σεβασμό στην μνήμη του Μάρκου Καραναστάση, ευχαρίστησε την Πρυτανεία για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι το ανακαινισμένο σύγχρονο αθλητικό κέντρο αποτελεί σημείο αναφοράς για το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ηράκλειο. Παράλληλα ανέφερε ότι, το σύγχρονο αυτό αθλητικό κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις, διεθνείς αγώνες και ότι, η Περιφέρεια στηρίζει τον αθλητισμό, τους αθλητές, αθλητές ΑΜΕΑ με σύγχρονες υποδομές.

Η Περιφέρεια Κρήτης πρόσθεσε, επενδύει στον αθλητισμό στη νεολαία μας και συνεργάζεται με φορείς σωματεία στην υλοποίηση διοργανώσεων αλλά και στην διεκδίκηση πόρων.

Με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου αθλητικού κέντρου, έγιναν αθλητικά δρώμενα από την ομάδα καλαθοσφαίρισης του αθλητικού σωματείου κινητικών αναπήρων (ΑΣΚΕ Ηρακλείου )και την ομάδα βόλεϊ του ΕΛΜΕΠΑ.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -