ΟΜΟΡΦΙΑ

Έτσι η Ελένη Πετρουλάκη άλλαξε το σώμα της Σκορδά (βίντεο)

Στη Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για το μεγάλο της επίτευγμα: Να αλλάζει το σώμα των ανθρώπων!

Η παρουσιάστρια  την υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, αποκαλύπτοντας πως το καινοτόμο πρόγραμμα της Ελένης ευθύνεται για την σιλουέτα της. Η ίδια το ακολουθεί πιστά τον τελευταίο καιρό και έχει μεγάλες αλλαγές ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ έχει αποκτήσει απίστευτη ενεργεία και ευεξία.

Όπως τόνισε μάλιστα η Φαίη, χρησιμοποιεί και τα προϊόντα με την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη, τονίζοντας πως πρώτη φορά νιώθει να έχει αποτέλεσμα καθώς στο παρελθόν είχε δοκιμάσει αντίστοιχα προϊόντα χωρίς να δει αλλαγή.

Η κουβέντα επικεντρώθηκε στο Fitlab, το μοναδικό ολιστικό κέντρο στην Ελλάδα, που προσφέρει το πρόγραμμα ολικής μεταμόρφωσης σώματος Total Body Make Over σε συνεργασία με ειδικούς υγείας, ενώ η Ελένη Πετρουλάκη εξήγησε  πως ο λόγος που μιλά τώρα δημόσια γι αυτό είναι γιατί έχει πια στα «χέρια» της χιλιάδες αποτελέσματα! Γυναίκες και άνδρες που άλλαξαν το σωματότυπό τους. Η ίδια η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε με τη σειρά της πως και η δική της εμφάνιση οφείλεται στο πρόγραμμα  Total Body Make Over καθώς δεν  ήταν εύκολο να επανέλθει μετά από κάθε γέννα.

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close