ΟΜΟΡΦΙΑ

Έτσι η Ελένη Πετρουλάκη άλλαξε το σώμα της Σκορδά (βίντεο)

Στη Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για το μεγάλο της επίτευγμα: Να αλλάζει το σώμα των ανθρώπων!

Η παρουσιάστρια  την υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, αποκαλύπτοντας πως το καινοτόμο πρόγραμμα της Ελένης ευθύνεται για την σιλουέτα της. Η ίδια το ακολουθεί πιστά τον τελευταίο καιρό και έχει μεγάλες αλλαγές ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ έχει αποκτήσει απίστευτη ενεργεία και ευεξία.

Όπως τόνισε μάλιστα η Φαίη, χρησιμοποιεί και τα προϊόντα με την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη, τονίζοντας πως πρώτη φορά νιώθει να έχει αποτέλεσμα καθώς στο παρελθόν είχε δοκιμάσει αντίστοιχα προϊόντα χωρίς να δει αλλαγή.

Η κουβέντα επικεντρώθηκε στο Fitlab, το μοναδικό ολιστικό κέντρο στην Ελλάδα, που προσφέρει το πρόγραμμα ολικής μεταμόρφωσης σώματος Total Body Make Over σε συνεργασία με ειδικούς υγείας, ενώ η Ελένη Πετρουλάκη εξήγησε  πως ο λόγος που μιλά τώρα δημόσια γι αυτό είναι γιατί έχει πια στα «χέρια» της χιλιάδες αποτελέσματα! Γυναίκες και άνδρες που άλλαξαν το σωματότυπό τους. Η ίδια η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε με τη σειρά της πως και η δική της εμφάνιση οφείλεται στο πρόγραμμα  Total Body Make Over καθώς δεν  ήταν εύκολο να επανέλθει μετά από κάθε γέννα.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button