ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Euro 2020: «Οριστικά» στο Λονδίνο ημιτελικοί και τελικός

Σε συμφωνία για την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού φιλάθλων στο Γουέμπλεϊ, στους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του Euro 2020, φαίνεται πως κατέληξαν η βρετανική κυβέρνηση και η UEFA.

Σύμφωνα με τους Times, τα τελευταία παιχνίδια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν οριστικά στο Λονδίνο, με περίπου 65.000 θεατές στο καθένα, δεν θα επιτραπεί όμως η είσοδος ξένων φιλάθλων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται σε ό,τι αφορά τους 2.500 VIP που έχει ζητήσει η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να εξαιρεθούν από την καραντίνα που επιβάλλεται σε όσους ταξιδιώτες άλλων χωρών φτάνουν στη Βρετανία. Ο αριθμός αυτός ενδέχεται τελικά να μειωθεί ή, εναλλακτικά, να τους ζητηθεί να παραμείνουν σε «φούσκα» και να αναχωρήσουν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Για την είσοδο θεατών στο Γουέμπλεϊ απαιτείται, είτε να παρουσιάσουν αποδείξεις ότι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, είτε να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button