ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΓΕΥΣΗ

Everest: Δωρεάν Καφέ & Χυμό σε γιατρούς και νοσηλευτές

Δωρεάν καφέ και χυμό προσφέρει από σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, στο νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων η Everest, μέλος του Ομίλου Vivartia!

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ενδυνάμωσης ων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, προβαίνει η γνωστή αλυσίδα Everest. 

Η πρωτοβουλία για την κίνηση ανήκει στους ίδιους τους εργαζόμενους της εταιρίας και αποφασίστηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό και το ΕΚΑΒ, μπορούν να παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ, από κάθε κατάστημα «Everest» σε όλη τη χώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, φυσικό χυμό πορτοκάλι ή καφέ της αρεσκείας τους!!!

«Είναι η δική μας μικρή συνεισφορά στο μεγάλο σας έργο», γράφει η πινακίδα που αναρτήθηκε σήμερα σε όλα τα κατάστηματα «Everest» και υπογράφουν οι εργαζόμενοι σε αυτά. Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τα καταστήματα «Everest» για την προσφορά τους.

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρία Everest, αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουμε όλοι αυτή την περίοδο, στηρίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή, δίνοντας καθημερινά μια δύσκολη μάχη.
Μετά από μια ιδέα η οποία προήλθε από τους ίδιους τους εργαζόμενους της αλυσίδας μας, αποφασίσαμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια προσωπικά, από σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου, και για όσο χρόνο μας το επιτρέψουν οι συνθήκες, να προσφέρουμε καθημερινά στους γιατρούς, τους νοσηλευτές αλλά και όλο το υπόλοιπο προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων, καφέ ή φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι δωρεάν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ως μια μικρή χειρονομία έμπρακτης στήριξης του αξιοσημείωτου σκοπού που έχουν κληθεί να φέρουν εις πέρας.
Μείνετε δυνατοί, μείνετε ασφαλείς.
Σας ευχαριστούμε!

Σχετικά άρθρα

Back to top button