Εύβοια: Εθελοντές πυροσβέστες έσωσαν δύο κουτάβια που έπεσαν σε φρεάτιο

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Δύο κουτάβια που είχαν πέσει μέσα σε φρεάτιο έσπευσαν να σώσουν ανήμερα των Χριστουγέννων εθελοντές Πυροσβέστες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού κλιμακίου Ψαχνών στην Τριάδα της Εύβοιας

Όπως αναφέρει το eviathema, κάτοικος εντόπισε τα δύο κουτάβια σε εγκαταλελειμμένο βόθρο στην Τριάδα, λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.

Εύβοια κουτάβια φρεάτιο

Κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδος οι εθελοντές πυροσβέστες μετέβησαν στην Τριάδα και διέσωσαν τα κουταβάκια που είχαν πέσει στο φρεάτιο. Προς το παρόν είναι άγνωστο, εάν τα κουτάβια έπεσαν από μόνα τους μέσα ή τα έριξε κάποιος.

Μάλιστα το ένα εκ των δύο υιοθετήθηκε από κάτοικο της περιοχής.

Πηγή: Eviathema

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -