ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Fear of Flying»: Μια μικρού μήκους ταινία για τους φόβους μας

Το καλοκαίρι πλησιάζει, το να βρεθούμε στην ακροθαλασσιά είναι ζητούμενο. Την ίδια αγωνία έχει και ο Dougal, ένα νευρικό μικρό πουλί στη μικρή μήκους ταινία «Fear of Flying» του Conor Finnegan.

Ο Dougal θέλει να φύγει από τα χιόνια του χειμώνα και να κατευθυνθεί προς τον νότο, αλλά φοβάται να κάνει αυτό το οποίο υποτίθεται θα έπρεπε ενστικτωδώς να απολαμβάνει: να πετά.

Στο ταξίδι του, ο Dougal έρχεται αντιμέτωπος με αναρίθμητα εμπόδια, από μια αναγκαστική πορεία με κόπο μέσα σε χιονοθύελλα μέχρι την απειλή ενός κλεφτράκου σκίουρου. Στο τέλος, παίρνει την απόφαση να συναντήσει τους φίλους του στο νότο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Short of the Week, ο Finnegan εξήγησε ότι η δημιουργία της μικρού μήκους ταινίας «Fear of Flying» ήταν συνεργατικό εγχείρημα: συμμετείχαν το στούντιο Fallover Bros και η Renate Henschke, η οποία φιλοτέχνησε αυτό το σμάρι πετούμενων με τα ορθάνοιχτα μάτια, ενώ στην παραγωγή βοήθησε μια ευρεία ομάδα 14 με 15 ειδικών. «Χρειάστηκαν περίπου εννιά μήνες για να γίνει η ταινία» είπε ο Conor Finnegan.

Δείτε την ταινία παρακάτω:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button