Φοιτητικός διαγωνισμός «Με το Πάσο σου» από τη l’artigiano!

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Τον ιδανικό διαγωνισμό για κάθε φοιτητή πραγματοποιεί η lartigiano προσφέροντας μια δωροεπιταγή 1.000€ σε έναν νέο ώστε να επιπλώσει το φοιτητικό του σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός της l’artigiano «Με το Πάσο σου!» είναι σε εξέλιξη στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και τους καλεί με 3 απλά βήματα να λάβουν μέρος και να κερδίσουν μια δωροεπιταγή 1.000€ για να επιλέξουν τα έπιπλα με τα οποία θα διακοσμήσουν το νέο, φοιτητικό τους σπίτι από τα Praktiker. Ο διαγωνισμός λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2021 και η κλήρωση θα γίνει μια ημέρα αργότερα.  Όπως σε κάθε απίθανο διαγωνισμό της lartigiano, το έπαθλο συνοδεύεται και από λαχταριστές πίτσες που φέρουν την υπογραφή της.

Η lartigiano στηρίζει τη νέα γενιά και προσφέρει το πιο χρήσιμο δώρο για όσους ξεκινούν τη νέα τους φοιτητική ζωή!

 

Απόλαυσε τη νέα εμπειρία l’artigiano μέσα από το ανανεωμένο site: https://www.lartigiano.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/lartigiano.gr

Instagram: https://www.instagram.com/lartigianogreece

#lartigianogreece #lartigiano

 

Λίγα λόγια για τη l’artigiano:

Η l’artigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 22 καταστήματα.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -