Φωτιές Εύβοια: Διοργανώνεται ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Την πολύπαθη Βόρεια Εύβοια η οποία δέχθηκε μεγάλο πλήγμα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών θέλει να ενισχύσει ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ».

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, ο «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου 8 χιλιομέτρων στη Λίμνη Ευβοίας.

Ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός, ο οποίος κατάγεται από την Εύβοια, μέσω του σποτ για τον 1ο Λαϊκό Αγώνα ζητά την συμμετοχή όλων καθώς πρόκειται για έναν ιερό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την στήριξη της δοκιμαζόμενης περιοχής.

«Γεια σε όλους, είμαι ο Αναστάσης Κολοβός και κατάγομαι από την Εύβοια. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου του 2021 στη Λίμνη Ευβοίας σας προσκαλώ όλους να τρέξουμε για καλό σκοπό. Ο Πανευβοικός Σύλλογος κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού “Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” διοργανώνει τον 1ο λαϊκό αγώνα δρόμου. Η διαδρομή θα είναι 8 χλμ. Η συμμετοχή σου είναι πάρα πολύ σημαντική. Ας δώσουμε όλοι ελπίδα και ζωή στην πολύπαθη Βόρεια Εύβοια. Εγώ θα είμαι εκεί. Εσύ;» αναρωτιέται ο Αναστάσης Κολοβός.

Δείτε το σποτ:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -